
De voorverkoop is begonnen!
De eerste oplage is beperkt, bestel nu alvast en profiteer van gratis verzending
Waarom Bergens Kookboek?
Bergens Kookboek is begin 2021 ontstaan, omdat de makers de horeca een warm hart toedragen en omdat wij ons steentje bij wilden dragen aan het leed dat lockdown heette. Gelukkig ligt die periode ver achter ons en werd het tijd voor een nieuwe versie van Bergens Kookboek: Terug aan Tafel.
Wat voor kookboek is het?
Een kookboek met recepten van chefs uit Bergen & Bergen aan Zee, daarnaast leren we de chefs beter kennen want we hebben ze het koksbuis van het lijf gevraagd. Boordevol inspiratie en lekkere gerechten waarmee je, als je zou willen, een driegangendiner op tafel zou kunnen zetten.
Vis, vlees en natuurlijk vegetarisch.
Over de makers:
Wij zijn Elana en Liz, schoonzusjes en beide geboren en getogen in Bergen (aan Zee). Als ‘Bergenaressen’ dragen wij de horeca van Bergen & Bergen aan Zee een warm hart toe en besloten daarom Bergens Kookboek te creëren. Een écht kwalitatief goed kookboek als visitekaartje voor de beide dorpen, onmisbaar in Bergense huishoudens en het perfécte souvenir voor toeristen.

De voorverkoop is begonnen!
Bergens Kookboek ligt te sudderen bij onze drukker.
De eerste oplage is beperkt, dus bestel nu al een exemplaar, dan ligt deze in de eerste week van november op je deurmat! Gratis verzending.
Don’t make us say we told you so!