Waarom Bergens Kookboek?
Bergens Kookboek is ontstaan omdat de makers de horeca een warm hart toedragen en omdat wij ons steentje bij willen dragen aan het leed dat lockdown heet. Een groot deel van de opbrengst wordt aan de horeca geschonken. 

Wat voor kookboek wordt het?
Een kookboek met recepten van chefs uit Bergen & Bergen aan Zee, daarnaast leren we de chefs beter kennen want we hebben ze het koksbuis van het lijf gevraagd. In het kookboek vind je géén advertenties terug, wij willen een hoogstaand, ‘Bergen-waardig’ kookboek maken dat Bergen & Bergen aan Zee perfect vertegenwoordigd. 

Betaalt de horeca mee aan Bergens Kookboek? 
Nee, alle restaurants krijgen kosteloos een plek in het boek. Zij hebben het afgelopen jaar al diep genoeg in de buidel moeten tasten en voor een ode aan de horeca hoef je als horeca natuurlijk niet mee te betalen. Deelname is gratis. De kosten voor het maken van het kookboek komen dan ook uit eigen zak 😉 

Waar gaat Bergens Kookboek verkocht worden? 
Het kookboek is vanaf nu te bestellen in de voorverkoop én bij boekhandel Thomas op de Stationsstraat in Bergen. Wanneer het kookboek van de persen gerold is, zal deze bij verschillende verkooppunten in Bergen & Bergen aan Zee te koop zijn. Zie onze verkooppunten. Het kookboek kost €26,95. 

Youp van 't Hek

De derde druk is van de pers gerold!

Meer dan 40 recepten van meer dan 35 horecabedrijven uit Bergen en Bergen aan Zee. Daarnaast leer je de witte brigade beter kennen, want we hebben ze het koksbuis van het lijf gevraagd! Een groot gedeelte van de opbrengst van Bergens Kookboek schenken we aan de horeca, dus let’s go!  De eerste twee oplages waren in mum van tijd uitverkocht, dus wees er snel bij.
Bergens Kookboek €26.95

Contact

Bergens Kookboek 
Een uitgave van BonBonBureau

Elana Bon & Liz de Rover
KVK – 82131171

info@bergenskookboek.nl